Työtehtävät

Autovuokraamovirkailija

Connect

Autovuokraamovirkailijan päivittäisiä tehtäviä määrittää toimipiste, johon työvuoro sijoittuu. Helsingin lentoasemalla pääset palvelemaan asiakkaita paikoin hyvinkin hektisessä, kansainvälisessä ympäristössä. Päivä koostuu pääasiassa myynnistä ja asiakaspalvelusta toimipisteen palvelupisteessä. Muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissä työtehtäviin kuuluu lisäksi myös esimerkiksi kaluston valmistelu asiakkaita varten. On mahdollista, että palvelet asiakkaita päivän aikana useammassa eri toimipisteessä. Kaiken kaikkiaan päivissä pääsääntöisesti sattuu ja tapahtuu paljon ja on varmaa, että tylsiä hetkiä ei ole. Osaltaan tästä pitää huolen myös mahtavat kollegat, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa!

 

Muualla Suomessa Autovuokraamovirkailijan tehtävät sisältävät pääasiassa autojen valmistelua asiakkaita varten, kaluston siirtoa kaupungin sisällä ja toisinaan myös kaupunkien välillä, vuokrasopimusten tekoa ja päivystämistä. 


Siinäpä pieni katsaus siihen, mitä autovuokraamovirkailijan työ Sixtillä on. Kiireistä, itsenäistä, monipuolista ja palkitsevaa. Aivan mahtavat kollegat, jotka auttavat aina, kun apua tarvitaan. Mikäli tällainen työ ja työyhteisö tuntuu omalta, niin tervetuloa joukkoomme! 

 

Autovuokraamovirkailijaksi Sixtille?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia niin osa-aikaisiin kuin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Mikäli meillä ei ole avointa paikkaa juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen verkostoitumalla kanssamme. Näin saat myös jatkossa tiedon sinulle sopivimmista uusista työpaikoistamme!

 

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta